Kolltuk CLASSIC për fëmijë

12,390 Lekë 7,400 Lekë
Kolltuk CLASSIC për fëmijë
Jepini fëmijës suaj pak rehati dhe relaksim.

Karakteristikat:
*Veshja është prej 100% pambuku
*Sedilja është e mbushur brenda me shkumë poliuretani
*Kolltuku është i përshtatshëm për fëmijë mbi 3 vjeç
*Pesha maksimale është 50 kg
*Përmasat: 50 x 39 x 44 cm
SKU: 3560239473602
Përshkrimi
Kolltuk CLASSIC për fëmijë
Jepini fëmijës suaj pak rehati dhe relaksim.

Karakteristikat:
*Veshja është prej 100% pambuku
*Sedilja është e mbushur brenda me shkumë poliuretani
*Kolltuku është i përshtatshëm për fëmijë mbi 3 vjeç
*Pesha maksimale është 50 kg
*Përmasat: 50 x 39 x 44 cm