Komodinë OSLO

59,900 Lekë 39,900 Lekë
Komodinë OSLO
Kjo komodinë do të sigurojë hapësirë ​​të mjaftueshme magazinimi. Kombinojeni me produkte të tjera të koleksionit për të krijuar një dhomë praktike dhe me stil.


Karakteristikat:
*Materiali: MDF
SKU: 2143
Përshkrimi
Komodinë OSLO
Kjo komodinë do të sigurojë hapësirë ​​të mjaftueshme magazinimi. Kombinojeni me produkte të tjera të koleksionit për të krijuar një dhomë praktike dhe me stil.


Karakteristikat:
*Materiali: MDF