Komodinë TOKIO

14,990 Lekë 8,890 Lekë
Komodinë TOKIO

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë dhe lisi
*Me 4  sirtarë
*Përmasat 55 x 89 x 43 cm
SKU: 8697001020230
Përshkrimi
Komodinë TOKIO

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë dhe lisi
*Me 4  sirtarë
*Përmasat 55 x 89 x 43 cm