Komodinë TOKIO

14,990 Lekë 11,990 Lekë
Komodinë TOKIO

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë dhe lisi
*Me 4 sirtarë
*Përmasat: 72 x 88 x 40 cm
SKU: N/A
Përshkrimi
Komodinë TOKIO

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë dhe lisi
*Me 4 sirtarë
*Përmasat: 72 x 88 x 40 cm