Kosh frutash në formë diamanti 28cm

1,060 Lekë 640 Lekë

Kosh frutash në formë diamanti 28 cm

Karakteristikat:
*Koshi eshte metalik dhe baza prej druri
*Përmasa 28 cm

 

SKU: 3560238986110
Përshkrimi

Kosh frutash në formë diamanti 28 cm

Karakteristikat:
*Koshi eshte metalik dhe baza prej druri
*Përmasa 28 cm