Krevat anësor MONTESSORI

59,990 Lekë 39,990 Lekë
Krevat anësor MONTESSORI
Krevati anësor MONTESSORI ofron një dhomë të lezetshme dhe frymëzuese për fëmijën tuaj. Është një kënd lojrash për fëmijën tuaj përtej zonës së gjumit.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*
Përmasat e dyshekut: 90 x 190 cm 

*Dizajn modern

SKU: 452674
Përshkrimi
Krevat anësor MONTESSORI
Krevati anësor MONTESSORI ofron një dhomë të lezetshme dhe frymëzuese për fëmijën tuaj. Është një kënd lojrash për fëmijën tuaj përtej zonës së gjumit.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*
Përmasat e dyshekut: 90 x 190 cm 

*Dizajn modern