Krevat CLOUD

69,900 Lekë 54,900 Lekë

Krevat CLOUD 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Ngjyra: Gri
*Permasat 216 x 190/170 x 125 ( Gjerësia x Thellësia x Lartësia )
*I pershtatshem per dyshek me përmasa: 160x200 cm

 

SKU: 8605060408012
Përshkrimi

Krevat CLOUD 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Ngjyra: Gri
*Permasat 216 x 190/170 x 125 ( Gjerësia x Thellësia x Lartësia )
*I pershtatshem per dyshek me përmasa: 160x200 cm