Krevat EDEN

119,000 Lekë 75,992 Lekë
Krevat EDEN

Krevati EDEN sjell një prekje luksi në dhomën tuaj të gjumi.

Karakteristikat:
*Krevati Eden dallohet për dizajnin e tij elegant dhe cilësinë e shkëlqyer të materialeve të punimit.
Krevati shitet veçmas nga dysheku.
*Me kontenitor
*Përmasat: 184 x 220 x 131 cm


SKU: 8605066701834
Përshkrimi
Krevat EDEN

Krevati EDEN sjell një prekje luksi në dhomën tuaj të gjumi.

Karakteristikat:
*Krevati Eden dallohet për dizajnin e tij elegant dhe cilësinë e shkëlqyer të materialeve të punimit.
Krevati shitet veçmas nga dysheku.
*Me kontenitor
*Përmasat: 184 x 220 x 131 cm