Krevat për qen me dizajn me kuadrata

3,290 Lekë 2,790 Lekë

Krevat për qen me dizajn me kuadrata

Karakteristikat:
*Në 3 ngjyra: kuqe, jeshile, gri
*Krevat i butë dhe komod
*Materiali poliestër
*Përmasa e krevatit 50 x 40 x 16 cm
*Përmasa e batanijes  100 x 70 cm

 

SKU: 8719987961342
Përshkrimi

Krevat për qen me dizajn me kuadrata

Karakteristikat:
*Në 3 ngjyra: kuqe, jeshile, gri
*Krevat i butë dhe komod
*Materiali poliestër
*Përmasa e krevatit 50 x 40 x 16 cm
*Përmasa e batanijes  100 x 70 cm