Krevat PINK HOUSE

89,900 Lekë 74,990 Lekë
Krevat PINK HOUSE

Ky krevat do t'u sigurojë fëmijëve një mjedis ideal gjumi. Ai i lejon fëmijët të lëvizin lirshëm dhe të hyjnë dhe dalin nga krevati me lehtësi. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 213 x 184 x 121 cm
*Pesha: 142 kg
SKU: 2194
Përshkrimi
Krevat PINK HOUSE

Ky krevat do t'u sigurojë fëmijëve një mjedis ideal gjumi. Ai i lejon fëmijët të lëvizin lirshëm dhe të hyjnë dhe dalin nga krevati me lehtësi. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 213 x 184 x 121 cm
*Pesha: 142 kg