Lapsa me gome SUNSET

190 Lekë 69 Lekë

Lapsa me gome SUNSET

Karakteristikat:
*Laps grafiti i përshtatshëm për vizatim dhe shkrim
*Me gomë 

SKU: 8411574093756
Përshkrimi

Lapsa me gome SUNSET

Karakteristikat:
*Laps grafiti i përshtatshëm për vizatim dhe shkrim
*Me gomë