Ndërrues pelenash WHITE HOUSE

6,990 Lekë 3,490 Lekë

Ndërrues pelenash WHITE HOUSE
Dizajni unik ofron rehati dhe siguri optimale për fëmijën tuaj, ndërsa ju ndihmon ta kryeni punën shpejt dhe me efikasitet.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 77 x 12 x 72 cm
*Pesha: 6 kg


SKU: 466320
Përshkrimi

Ndërrues pelenash WHITE HOUSE
Dizajni unik ofron rehati dhe siguri optimale për fëmijën tuaj, ndërsa ju ndihmon ta kryeni punën shpejt dhe me efikasitet.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 77 x 12 x 72 cm
*Pesha: 6 kg