Ngjitës dhjami

190 Lekë 119 Lekë

Ngjitës dhjami

Karakteristikat:
*I përshtatshëm për: letër, karton, pëlhurë, shami, tapë, lëkurë dhe shkumë

SKU: 8411574100799
Përshkrimi

Ngjitës dhjami

Karakteristikat:
*I përshtatshëm për: letër, karton, pëlhurë, shami, tapë, lëkurë dhe shkumë