Ngjyrues flokësh -6 copë në kuti GLAMOUR_SHINE

490 Lekë 390 Lekë

Ngjyrues flokësh 6copë në kuti GLAMOUR_SHINE

Karakteristikat:

*Seti përmbëhet 6 pjesë
*Pigmentët japin pamje natyrale me një shkëlqim të gjallë që zgjat gjithë ditën
*I shpejtë dhe i lehtë për tu aplikuar

 

SKU: 8714627457834
Përshkrimi

Ngjyrues flokësh 6copë në kuti GLAMOUR_SHINE

Karakteristikat:

*Seti përmbëhet 6 pjesë
*Pigmentët japin pamje natyrale me një shkëlqim të gjallë që zgjat gjithë ditën
*I shpejtë dhe i lehtë për tu aplikuar