Numra druri Numra druri

Lek 999.00 Lek 499.00
SKU: 6927003580169
Përshkrimi Përshkrimi
Lodra multifunksionale dhe kreative. Material prej druri. Mosha: 3 vjec Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë
Lodra multifunksionale dhe kreative. Material prej druri. Mosha: 3 vjec Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë