Pasqyrë në formë dielli D30

1,190 Lekë 890 Lekë

Pasqyrë në formë dielli D30

*Materiali: Shelg dhe xham

*Përmasat: 30 x  2.2 x  30 cm
*D. Pasqyrës 11.5 cm

SKU: 3560234501331
Përshkrimi

Pasqyrë në formë dielli D30

*Materiali: Shelg dhe xham

*Përmasat: 30 x  2.2 x  30 cm
*D. Pasqyrës 11.5 cm