Përzierës sallate

1,190 Lekë 940 Lekë

Përzierës sallate

Karakteristikat:
*I disponueshëm në 3 ngjyra, e bardhë, blu dhe gri
*Materiali plastikë
*Përmasat 25.5 x 25.5 x 17 cm

SKU: 8719987926006
Përshkrimi

Përzierës sallate

Karakteristikat:
*I disponueshëm në 3 ngjyra, e bardhë, blu dhe gri
*Materiali plastikë
*Përmasat 25.5 x 25.5 x 17 cm