Peshore për bebe

8,490 Lekë 6,990 Lekë

Peshore për bebe

Karakteristikat:
*Përmasat:  55x32,5x3,5cm
*Me ekran LCD dixhital
*Saktësia: 10 gram
*E përshtatshme për bebe dhe fëmijë deri në 20 kg
*Me butonin e ndezjes/fikjes
*Fiket automatikisht

SKU: 8711252069784
Përshkrimi

Peshore për bebe

Karakteristikat:
*Përmasat:  55x32,5x3,5cm
*Me ekran LCD dixhital
*Saktësia: 10 gram
*E përshtatshme për bebe dhe fëmijë deri në 20 kg
*Me butonin e ndezjes/fikjes
*Fiket automatikisht