Poltron DEAN Poltron DEAN

Lek 35,900.00 Lek 24,900.00
SKU: 1630561353673
Përshkrimi Përshkrimi
Ngjyra: Brown Përmasat: 70 x 82 x 86 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.
Ngjyra: Brown Përmasat: 70 x 82 x 86 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.