Poltron NOA Blue Poltron NOA Blue

Lek 42,900.00 Lek 29,900.00
SKU: 1630561333662
Përshkrimi Përshkrimi
Ngjyra: Blue Përmasat:  73 x 92 x 102 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.
Ngjyra: Blue Përmasat:  73 x 92 x 102 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.