Poltron RUBY Red Poltron RUBY Red

Lek 56,900.00 Lek 39,900.00
SKU: 1630561364052
Përshkrimi Përshkrimi
Ngjyra: RED Përmasat: 112 x 92 x 82 cm Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.
Ngjyra: RED Përmasat: 112 x 92 x 82 cm Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.