Raft librash WHITE HOUSE

26,900 Lekë 19,990 Lekë

Raft librash WHITE HOUSE
Raft Librash WHITE HOUSE është shtesa perfekte për dhomën e çdo fëmije. Ky raft librash është bërë nga MDF dhe është projektuar për qasje të sigurt dhe të lehtë te librat e fëmijëve. Ofron hapësirë ​​të bollshme ruajtjeje.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Ngjyra: Bardhë dhe gri
*Përmasat: 55 x 164 x 42 cm
*Pesha: 39 kg

SKU: 466317
Përshkrimi

Raft librash WHITE HOUSE
Raft Librash WHITE HOUSE është shtesa perfekte për dhomën e çdo fëmije. Ky raft librash është bërë nga MDF dhe është projektuar për qasje të sigurt dhe të lehtë te librat e fëmijëve. Ofron hapësirë ​​të bollshme ruajtjeje.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Ngjyra: Bardhë dhe gri
*Përmasat: 55 x 164 x 42 cm
*Pesha: 39 kg