Raft me 4 ndarje

8,430 Lekë 6,400 Lekë

Raft me 4 ndarje

Karakteristikat:
*Materiali druri dhe pëlhure
*Përmasat: 27,5 x 139 x 42 cm

SKU: 8430852830319
Përshkrimi

Raft me 4 ndarje

Karakteristikat:
*Materiali druri dhe pëlhure
*Përmasat: 27,5 x 139 x 42 cm