Raft muri DIAMOND

2,590 Lekë 1,390 Lekë

Raft muri Diamond

Karakteristikat:
*Përmasat 33 x 33 x 19 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Mund të krijoni kombinime të ndryshme me modele dhe ngjyra të tjera raftesh

SKU: 8697001025648
Përshkrimi

Raft muri Diamond

Karakteristikat:
*Përmasat 33 x 33 x 19 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Mund të krijoni kombinime të ndryshme me modele dhe ngjyra të tjera raftesh