Raft për këpucë me 3 ndarje

3,490 Lekë 2,490 Lekë

Raft për këpucë me 3 ndarje
Ky stol këpucësh prej druri ka 3 nivele me një hapësirë totale për të paktën 10 palë këpucë. Falë materialit prej druri dhe ngjyrës së tij të lehtë, rafti i këpucëve përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo ambient.

Karakteristikat
*Përmasat: 74 x 26 x 48.5 CM
*I lehtë për tu montuar|
*3 rafte
*Materiali: Dru
*Kapaciteti: 10 palë

SKU: 8711252472980
Përshkrimi

Raft për këpucë me 3 ndarje
Ky stol këpucësh prej druri ka 3 nivele me një hapësirë totale për të paktën 10 palë këpucë. Falë materialit prej druri dhe ngjyrës së tij të lehtë, rafti i këpucëve përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo ambient.

Karakteristikat
*Përmasat: 74 x 26 x 48.5 CM
*I lehtë për tu montuar|
*3 rafte
*Materiali: Dru
*Kapaciteti: 10 palë