Raft për mbajtjen e luleve me 3 ndarje

3,900 Lekë

Raft për mbajtjen e luleve me 3 ndarje
Krijoni kopshtin tuaj në mënyrë sa më organizuese dhe elegante me raftet mbajtës të luleve.

Karakteristikat:
*Formë elegante e cila përshtatet në çdo hapësirë.
*Material: çelik
*Përmasat:  42 x 30 x 90 cm
*3 ndarje
*I palosshëm

SKU: 8720573177542
Përshkrimi

Raft për mbajtjen e luleve me 3 ndarje
Krijoni kopshtin tuaj në mënyrë sa më organizuese dhe elegante me raftet mbajtës të luleve.

Karakteristikat:
*Formë elegante e cila përshtatet në çdo hapësirë.
*Material: çelik
*Përmasat:  42 x 30 x 90 cm
*3 ndarje
*I palosshëm