Raft tualeti Bamboo,me derë dhe 3 hapësira CEBU

17,500 Lekë 12,990 Lekë

Raft tualeti Bamboo,me derë dhe 3 hapësira CEBU

Karakteristikat:

*Materiali MDF
*Ngjyrë e bardhë dhe kafe
*Përmasat 173 x 34 x 30 cm

SKU: 3664323153897
Përshkrimi

Raft tualeti Bamboo,me derë dhe 3 hapësira CEBU

Karakteristikat:

*Materiali MDF
*Ngjyrë e bardhë dhe kafe
*Përmasat 173 x 34 x 30 cm