Set Corfu Weekend Brown Set Corfu Weekend Brown

Lek 34,900.00 Lek 22,900.00
SKU: 3253929119125
Përshkrimi Përshkrimi

Bukuri dhe elegance në një paketë. Forma kompakte e struktures dhe dimesionet optimale te setit do te lejon arredimin hapsirave te vogla te kopshteve dhe ballkoneve. Seti përbehet nga një tryezë dhe dy karrige me mbështetëse të butë. Eleganca, komoditeti dhe ergonomia janë garanci për kënaqesi dhe relaks në ajër te pastër.  Montimi dhe pastrimi I thjeshtë janë perparesi shtesë e këtyre mobiljeve.

Përmasat: Karrige (x2): 75 x 70 x 79 cm Tavolina: 77 x 57 x 42 cm

Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 42 cm


Bukuri dhe elegance në një paketë. Forma kompakte e struktures dhe dimesionet optimale te setit do te lejon arredimin hapsirave te vogla te kopshteve dhe ballkoneve. Seti përbehet nga një tryezë dhe dy karrige me mbështetëse të butë. Eleganca, komoditeti dhe ergonomia janë garanci për kënaqesi dhe relaks në ajër te pastër.  Montimi dhe pastrimi I thjeshtë janë perparesi shtesë e këtyre mobiljeve.

Përmasat: Karrige (x2): 75 x 70 x 79 cm Tavolina: 77 x 57 x 42 cm

Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 42 cm