Set ELODIE

54,900 Lekë 39,900 Lekë
Set Elodie,1 tavoline + 2 divane

Karakteristikat:
Seti Elodie përbëhet nga një divan i rehatshëm dhe tavolinë elegante, që do t'u sigurojë përdoruesve të tij komoditetin maksimal të përdorimit.
*Përmasat
*Divani 222 x 172 x 74 cm
*Tavolina 79 x 59 x 43
SKU: 8711245150871
Përshkrimi
Set Elodie,1 tavoline + 2 divane

Karakteristikat:
Seti Elodie përbëhet nga një divan i rehatshëm dhe tavolinë elegante, që do t'u sigurojë përdoruesve të tij komoditetin maksimal të përdorimit.
*Përmasat
*Divani 222 x 172 x 74 cm
*Tavolina 79 x 59 x 43