Set GEORGIA

34,900 Lekë 26,900 Lekë
Set GEORGIA
Seti Georgia është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:

*Poltroni dysh  129 x 67 x 77 cm
*Poltroni tek (x2) 65 x 67 x 77 cm
*Tavolina 59 x 59 x 43 cm
SKU: 8711245121208
Përshkrimi
Set GEORGIA
Seti Georgia është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:

*Poltroni dysh  129 x 67 x 77 cm
*Poltroni tek (x2) 65 x 67 x 77 cm
*Tavolina 59 x 59 x 43 cm