Set LUNA

34,900 Lekë 27,900 Lekë
Set Luna,1 tavolinë + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek

Karakteristikat:
Seti Luna përbëhet nga një tavolinë, 1 poltron dysh dhe 2 poltrone tek, që do t'u sigurojë përdoruesve të tij komoditetin maksimal të përdorimit.

Përmasat
*Poltroni tek: 68 x 64.5 x75 cm
*Poltroni dysh: 129 x 64.5 x 75 cm 
*Tavolina: 61.5 x 61.5 x 44 cm
SKU: 8697402566016
Përshkrimi
Set Luna,1 tavolinë + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek

Karakteristikat:
Seti Luna përbëhet nga një tavolinë, 1 poltron dysh dhe 2 poltrone tek, që do t'u sigurojë përdoruesve të tij komoditetin maksimal të përdorimit.

Përmasat
*Poltroni tek: 68 x 64.5 x75 cm
*Poltroni dysh: 129 x 64.5 x 75 cm 
*Tavolina: 61.5 x 61.5 x 44 cm