Set OREO

149,900 Lekë 99,900 Lekë
Set OREO
OREO është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron tresh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni tresh 185 x 73 x 63 cm
*Poltroni tek (x2)  69 x 73 x 63 cm
*Tavolina 120 x 60 x 39 cm
SKU: 3560239152279
Përshkrimi
Set OREO
OREO është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron tresh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni tresh 185 x 73 x 63 cm
*Poltroni tek (x2)  69 x 73 x 63 cm
*Tavolina 120 x 60 x 39 cm