Set per larje Dyshemeje 3 ne 1

2,420 Lekë 1,690 Lekë

Set per larje Dyshemeje 3 ne 1 përbëhet nga një dorezë , një kokë rrotulluese me leckë me mikrofibër dhe një kovë.

Karakteristikat:

Pastron edhe qoshet e vështira për t'u arritur

Largon 99% të baktereve

 

 

SKU: 8.72057E+12
Përshkrimi

Set per larje Dyshemeje 3 ne 1 përbëhet nga një dorezë , një kokë rrotulluese me leckë me mikrofibër dhe një kovë.

Karakteristikat:

Pastron edhe qoshet e vështira për t'u arritur

Largon 99% të baktereve