Set tavoline + karrige studimi MIMI

3,990 Lekë 2,990 Lekë

Set tavoline + karrige studimi MIMI

Karakteristikat:
*E lehtë për t'u pastruar 
*2 Ngjyra: blu dhe rozë
*Montim i shpejtë dhe i lehtë
*Permasat 60 x 45 x 80 cm

SKU: 8682538180175
Përshkrimi

Set tavoline + karrige studimi MIMI

Karakteristikat:
*E lehtë për t'u pastruar 
*2 Ngjyra: blu dhe rozë
*Montim i shpejtë dhe i lehtë
*Permasat 60 x 45 x 80 cm