Poltron MABEL Grey

64,900 Lekë 49,990 Lekë
Ngjyra: GREY Përmasat: 108 x 92 x 82 cm Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.
SKU: 1630561394051
Përshkrimi
Ngjyra: GREY Përmasat: 108 x 92 x 82 cm Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.