Sofa Bed MELODY Blue Sofa Bed MELODY Blue

Lek 49,900.00 Lek 34,900.00
SKU: 9635061334137
Përshkrimi Përshkrimi
Ngjyra: BLUE Përmasat: 181 x 83 x 82 cm Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.
Ngjyra: BLUE Përmasat: 181 x 83 x 82 cm Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.