Sofa Bed tre vendësh BALI

99,990 Lekë 74,990 Lekë

Sofa Bed tre vendësh BALI
Dizajni i tij origjinal dhe materiali i tij natyral e bëjnë atë një dekorim unik të shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasa: 220 x 90 x 76.5 cm
*Materiali i strukturës: bastun prej palme kacavjerrëse
*Materiali i pëlhurës: pambuk, poliestër


SKU: 3560237556000
Përshkrimi

Sofa Bed tre vendësh BALI
Dizajni i tij origjinal dhe materiali i tij natyral e bëjnë atë një dekorim unik të shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasa: 220 x 90 x 76.5 cm
*Materiali i strukturës: bastun prej palme kacavjerrëse
*Materiali i pëlhurës: pambuk, poliestër