Stol Bari OTIS

5,500 Lekë 4,990 Lekë

Stol Bari OTIS
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me stolat OTIS

Karakteristikat:

*Përmasat : W. 47 x D. 48.5 x H. 82 cm
*Materiali i kornizës: Plastikë Polipropileni
*Materiali i këmbëve: Hekur
*Për vetë-montim: Po
*Lartësia e rregullueshme: Jo
*Mbështetja e këmbëve : H. 19 cm
*E Disponueshme në 4 ngjyra

SKU: 3560232593550
Përshkrimi

Stol Bari OTIS
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me stolat OTIS

Karakteristikat:

*Përmasat : W. 47 x D. 48.5 x H. 82 cm
*Materiali i kornizës: Plastikë Polipropileni
*Materiali i këmbëve: Hekur
*Për vetë-montim: Po
*Lartësia e rregullueshme: Jo
*Mbështetja e këmbëve : H. 19 cm
*E Disponueshme në 4 ngjyra