Stol i vogël i palossshëm i zi OTTOMAN

6,790 Lekë 4,990 Lekë

Stol i vogël i palossshëm i zi OTTOMAN

Karakteristikat:
*Materiali i strukturës : MDF - Fiberboard
*Materiali mbushës: poliuretani
*Materiali i veshjes: Poliestër
*Me hapje me kapak dhe mund ta përdorni si organizues
*Përmasat: 76x38 cm


SKU: 3560239309130
Përshkrimi

Stol i vogël i palossshëm i zi OTTOMAN

Karakteristikat:
*Materiali i strukturës : MDF - Fiberboard
*Materiali mbushës: poliuretani
*Materiali i veshjes: Poliestër
*Me hapje me kapak dhe mund ta përdorni si organizues
*Përmasat: 76x38 cm