Stol i vogël Solaro

9,990 Lekë 7,490 Lekë
Stol i vogël Solaro

Karakteristikat:
*Dizajn modern dhe elegant
*Përmasat: 35 x 41 cm
SKU: 3560231564827
Përshkrimi
Stol i vogël Solaro

Karakteristikat:
*Dizajn modern dhe elegant
*Përmasat: 35 x 41 cm