Stol LIVING Velvet

7,990 Lekë 5,990 Lekë

Stol LIVING Velvet

Karakteristikat:
*Ngjyra: blu dhe e zezë
*Kembe hekuri
*Përmasat : 33.5 x 40 cm


SKU: N/A
Përshkrimi

Stol LIVING Velvet

Karakteristikat:
*Ngjyra: blu dhe e zezë
*Kembe hekuri
*Përmasat : 33.5 x 40 cm