Stol për fëmijë RABBIT

2,750 Lekë 1,990 Lekë

Stol për fëmijë RABBIT

Karakteristikat:
*Material druri dhe me pellush të butë dhe të bardhë
*Ofron rehati dhe është e përkryer për fëmijë të vegjël
*Përmasat 38x 27 x 27 CM

 

SKU: 3560231528386
Përshkrimi

Stol për fëmijë RABBIT

Karakteristikat:
*Material druri dhe me pellush të butë dhe të bardhë
*Ofron rehati dhe është e përkryer për fëmijë të vegjël
*Përmasat 38x 27 x 27 CM