Dërrasë për Prerje Bamboo

1,090 Lekë 890 Lekë

Dërrasë për Prerje Bamboo

Karakteristikat:
*Dërrasë për Prerje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 40 x 30 x 2 cm

 

SKU: 8719987954665
Përshkrimi

Dërrasë për Prerje Bamboo

Karakteristikat:
*Dërrasë për Prerje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 40 x 30 x 2 cm