Tavolinë me 2 Sirtare COLVA

38,890 Lekë 24,900 Lekë

Tavolinë me 2 Sirtare COLVA
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Colva

Karakteristikat:

*Materiali i strukturës: MDF - Pllakë fibre + Pllakë grimce
*Materiali i tabakasë + dyerve + rafteve : MDF - Fiberboard
*Materiali i këmbëve: Çelik
*Materiali i rimesos: Letër (efekt lisi)
*Për vetë-montim: Po
*Përmasat : L. 105 x D. 60 x H. 75.1 cm
*Lartësia ndërmjet rafteve: 12/7 cm

SKU: 3560231550752
Përshkrimi

Tavolinë me 2 Sirtare COLVA
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Colva

Karakteristikat:

*Materiali i strukturës: MDF - Pllakë fibre + Pllakë grimce
*Materiali i tabakasë + dyerve + rafteve : MDF - Fiberboard
*Materiali i këmbëve: Çelik
*Materiali i rimesos: Letër (efekt lisi)
*Për vetë-montim: Po
*Përmasat : L. 105 x D. 60 x H. 75.1 cm
*Lartësia ndërmjet rafteve: 12/7 cm