Tigan me kapak MAGMA

3,290 Lekë 2,590 Lekë

Tigan me kapak MAGMA

Karakteristikat:
*Materiali: Alumini i presuar
*Trashësia: 3 mm
*Veshja jongjitëse e trefishtë prej mermeri ofron veti jo ngjitëse dhe rezistencë ndaj gërryerjes
*Kapak xhami dhe dorezë bakelit që nuk rrëshket
*Përmasat: 37x19x13.5 cm 
*Kapaciteti: 1.8 L 


SKU: 5207158006112
Përshkrimi

Tigan me kapak MAGMA

Karakteristikat:
*Materiali: Alumini i presuar
*Trashësia: 3 mm
*Veshja jongjitëse e trefishtë prej mermeri ofron veti jo ngjitëse dhe rezistencë ndaj gërryerjes
*Kapak xhami dhe dorezë bakelit që nuk rrëshket
*Përmasat: 37x19x13.5 cm 
*Kapaciteti: 1.8 L