Sperkatës Për Ujitje Automatike

340 Lekë 139 Lekë

Sperkatës Për Ujitje Automatike
Spërkatës për ujitje të thjeshtë dhe dekorative për ujitjen e bimëve me lehtësi.

Karakteristikat:
*Material: Plastikë
*E disponueshëm në 3 ngjyra
*I përshtatshëm për të gjitha bimët
*Diametri: rreth 8 cm
*Gjatësia e përafërt: 27 cm

SKU: 8430852550392
Përshkrimi

Sperkatës Për Ujitje Automatike
Spërkatës për ujitje të thjeshtë dhe dekorative për ujitjen e bimëve me lehtësi.

Karakteristikat:
*Material: Plastikë
*E disponueshëm në 3 ngjyra
*I përshtatshëm për të gjitha bimët
*Diametri: rreth 8 cm
*Gjatësia e përafërt: 27 cm