Varëse dere

880 Lekë 540 Lekë

Varëse dere

Karakteristikat:
*Me 5 vende ku të varni rrobat dhe aksesorët tuaj
*Varet në çdo derë
*Përmasat: 30X20 CM

SKU: 8445393027197
Përshkrimi

Varëse dere

Karakteristikat:
*Me 5 vende ku të varni rrobat dhe aksesorët tuaj
*Varet në çdo derë
*Përmasat: 30X20 CM