Varëse dere me 8 gogla, 32x12x19 cm

990 Lekë 392 Lekë

Varëse dere me 8 gogla, 32x12x19 cm

Karakteristikat:
*E lehtë për t'u ngjitur në çdo derë
*Raft i përshtatshëm për pallto, çanta, kapele, xhaketa, këmisha dhe aksesorë të tjerë
*Ngjyra: E bardhë, me kopsa druri
*Përmasat: 32x12x19 cm
*Numri i grepave: 8 copë

SKU: 8430540908085
Përshkrimi

Varëse dere me 8 gogla, 32x12x19 cm

Karakteristikat:
*E lehtë për t'u ngjitur në çdo derë
*Raft i përshtatshëm për pallto, çanta, kapele, xhaketa, këmisha dhe aksesorë të tjerë
*Ngjyra: E bardhë, me kopsa druri
*Përmasat: 32x12x19 cm
*Numri i grepave: 8 copë