Varëse rrobash CLOUD

2,490 Lekë 1,390 Lekë
Varëse rrobash CLOUD
Varësja e rrobave CLOUD ofron ruajtje dhe organizim superior në çdo dhomë.

Karakteristikat:
*4 varëse
*12 mm trashësi
*Përmasat: 48 x 12 x 22 cm
*Materiali i strukturës: MDF

SKU: 3560238908204
Përshkrimi
Varëse rrobash CLOUD
Varësja e rrobave CLOUD ofron ruajtje dhe organizim superior në çdo dhomë.

Karakteristikat:
*4 varëse
*12 mm trashësi
*Përmasat: 48 x 12 x 22 cm
*Materiali i strukturës: MDF