Zorrë për ujitje

1,490 Lekë 1,090 Lekë

Zorrë për ujitje

Karakteristikat
*Zgjerohet dhe tkurret automatikisht
*Nuk lejon ngatërrimin e zorrës
*Mundëson ujitjen e lehtë
*2.5-7.5 m, e zgjerueshme

SKU: 8430540726252
Përshkrimi

Zorrë për ujitje

Karakteristikat
*Zgjerohet dhe tkurret automatikisht
*Nuk lejon ngatërrimin e zorrës
*Mundëson ujitjen e lehtë
*2.5-7.5 m, e zgjerueshme